L’ESPAI INTERIOR

El primer dia d’escola el volem dedicar a un llibre que és una classe magistral: L’espai interior, obra d’Agustí Costa, arquitecte interiorista de reconegut prestigi internacional, professor i director del Màster de Disseny de l’Espai Interior a Elisava.

Per la seva estructura clara, la redacció planera dels continguts i la combinació perfecta de text i imatges, aquesta és una obra d’interès tant per als professionals del disseny d’interiors o per als estudiants com per a qualsevol afeccionat al món del disseny.

L’espai interior proposa un exercici projectual rigorós practicat des de la racionalitat, però alhora manifesta una gran predilecció pels aspectes suggestius del disseny, és a dir, per tots aquells components que estimulen la nostra capacitat sensorial.

Amb aquesta obra podem adonar-nos que “quan projectem convertim les nostres actituds en forma i que, per aquest motiu, és important adquirir hàbits consistents, per tal de desenvo­lupar formes sòlides, allunyades dels patrons febles que només saben captar l’aspecte extern més anecdòtic de la modernitat”.

L'espai interior

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s